Thuis

Shenzhen Eyesky

Een paar woorden over ons
China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel
Shenzhen  Eyesky
China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel
China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel
China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel
China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Shenzhen Eyesky

De Technologieco. van Shenzheneyesky, Ltd (Merk: Eyesky) is een professionele fabrikant van China, nemen wij in onderzoek & ontwikkeling, productie en marketing van luchtkwaliteit controledetectors en systemen in dienst in veiligheid, milieubescherming en Internet van dingengebied. Onze gasdetectors en systemen worden wijd gebruikt in intelligente gemeentelijke techniek, brandveiligheid, het atmosferische controleren, petrochemische techniek, kolenmijn, metallurgie, elektromacht en de speciale materiaalindustrieën. Wij zijn doel de belangrijke positie van de oplossingsleveranciers van gasdetectors over de hele wereld in de toekomst te worden.

 

Onze bedrijfsfilosofie: Eerst georiënteerde talenten, Geavanceerde technologie, Klant;

 

Kwaliteitsbeleid: De hoogste rang, houdt verbetering, de geest van het Achtervolgingsvakmanschap;

Ondernemingsopdracht: Verstrekkend de veiligheid aan mensen, breng terug de gezondheid aan de aarde;

De dienstfilosofie: Nauwkeurigheid, Hoog rendement, snel gemak aan elke klant;

 

Intelligente milieubescherming en intelligente veiligheid geïntegreerde oplossingsleverancier.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : EYESKY

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

ontwikkelingscursus

2010, ES10B11, ES20B-reeks is met succes ontwikkeld, en de Technologieco. van Shenzhen EYESKY, Ltd heeft met succes geregistreerd.

 

2011, ES90C-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt.

 

2012, kreeg het ISO-certificaat.

 

2014, ES30A-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt.

 

2015, reeks is ES80Y-VOCs met succes en ontwikkeld op de markt.

 

2016, ES80Y-Y8-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt.

 

2017, ES80Y-A6-reeks is met succes en ontwikkeld op de markt.

 

2018, Wolkenplatform, ES60A hexagon is gasdetector met succes en ontwikkeld op de markt.

bedrijfsdiensten

De naverkoopdienst

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

 

EYESKY-aanbiedingen 24 uren online snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Wij zullen uw onderzoek 7 dagen van 24h x, antwoorden en zullen u technische ondersteuning door e-mail en telefoongesprekken op tijd verstrekken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

Zodra een detector gebeëindigde productie is, moet het één definitief streng overzichtsproces en een taaie lijn worden overgegaan van het vragen: Heb alle ontwerpkwesties worden geregeld? Voldoet het product aan de strikte norm van eyesky? Is alle goedkeuring beveiligd?  Daarom zullen wij het verouderen test aangaande al grondstof en de PCB doen, en tijdens productie zullen wij alle detectors goed kalibreren, het belangrijkst, hebben wij professioneel QC team om de detectors één PC door één PC vóór verzending te inspecteren. Als alle tests worden overgegaan, dan is het product klaar om de naam van Eyesky te dragen.

 

 

1 week Snelle Levering

 

Wij doen productie en voorraadartikel, voor deze punten, bieden wij 3-5 dagen snelle levertijd aan. Voor andere grote orden en naar maat gemaakte producten, zullen wij u als prioritaire klant behandelen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

 

De uitstekende Naverkoopdienst

 

Antwoordende Tijd: op het ontvangen van klant koppel terug, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Als de klanten niet het weten hoe te om onze detectors in werking te stellen, zullen wij de online dienst van 24h per e-mail, telefoongesprekken of video's verlenen. Als de klanten onze detectors in binnenlandse markt willen verkopen aangezien verdelers, eerst wij steekproeforden voor klanten zullen steunen om de detectors te testen, en dan zullen wij opleiding verstrekken om hen te onderwijzen om de detectors te installeren en te verkopen. De opleiding met inbegrip van een reeks van literatuurbegeleiding, videocursus, en bedrijfbezoek.

Garantie: Alle detectors zijn onder garantie van 12months, vrije last van reparatie onder correcte verrichting. Daarom is geen kwestie u de gebruikers of de verdelers van onze detector, u te hoeven niet om zich om het even wat over de kwaliteit of de naverkoopdienst ongerust te maken.

Bedrijfteam

Eyesky brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben Verkoopdepartement, R&D-Departement, QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Menselijk Middeldepartement. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom

 

 

R&D-Team

China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel 0
 

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel 1

ONS TEAM

 

China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel 2

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts de winnaar behoort. Kleurrijke openluchtactiviteiten. Geniet van uw leven!

China Shenzhen  Eyesky Bedrijfsprofiel 3

CONTACT

Adres: 17G, Kechuang-de Bouw, Quanzhi-het Park van de Technologieinnovatie, Houting de het Industrieterrein Industriële Bouw van Maozhoushan, Houting gemeenschap, Shajin-Straat, Baoan-District, Shenzhen

Factory Adres:17G, Kechuang-de Bouw, Quanzhi-het Park van de Technologieinnovatie, Houting de het Industrieterrein Industriële Bouw van Maozhoushan, Houting gemeenschap, Shajin-Straat, Baoan-District, Shenzhen